fbpx

Onze oprichtster en haar partners hebben zeer waardevolle ervaring in het organiseren van evenementen. Ze hebben allemaal ervaring opgedaan bij de allerbeste bedrijven in de event wereld. Het is dan ook geen toeval dat onze service zeer wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Bovendien hebben we goede relaties met de meest unieke evenementen locaties die er zijn.

Het Koetshuijs

Een uniek pand voorzien van een grote tuin en een gezellige kleine fruit boomgaard, welkom in het Koetshuijs. Met de prachtige ruimte binnen en buiten is het geschikt voor ieder evenement. De locatie biedt bijna alle mogelijkheden voor welke gelegenheid dan ook.

Het Koetshuijs is een sfeervolle locatie, oude rustieke elementen worden gecombineerd met een strakke en moderne touch. De prachtige oude houten balken in het plafond, de grote sfeervolle openhaard en de grote ronde entree deuren passen perfect bij onze eye catcher, de bloemenwand maar ook bij de zacht roze en groene tinten op de muur.

De locatie is perfect gelegen, landelijk maar toch goed bereikbaar.
Op de grens van Belgie ten hoogte van Hazeldonk, op 15 minuten rijden van Breda.

previous arrow
next arrow
Slider

Domaine d’Heerstaayen

Zodra u op het Domaine aankomt, betreedt u een andere wereld. Onder witte parasols en bomen vol lampionnen kunnen we voor u een wijnproeverij of een high tea verzorgen. Wat dacht u van een sfeervolle lunch in de boomgaard of een diner bij heel veel kaarslicht en een knapperend haardvuur?

Wat is er romantischer dan trouwen bij de grote open haard in de Orangerie of buiten onder de oude dakplataan naast de wijngaard?

De orangerie van Domaine d’Heerstaayen is een idyllische locatie. Druivenplanten en Italiaanse jasmijn slingeren over de oude balken. Twee grote kaarsenkronen met linten en bloemen hangen boven de gedekte tafels. Tussen de grote potten met orangerieplanten, oude Franse meubels, witgedekte tafels en heel veel bloemen uit de tuin hangt een sfeer die u niet snel zult vergeten…

previous arrow
next arrow
Slider