fbpx

Kun je haast niet wachten tot je trouwdag? Waar moet je beginnen en wat moet je wanneer regelen? Al wel trouwplannen maar nog niet op de knieën gegaan? Yes, wij hebben hele gave ideeën voor je om ook je aanzoek verrassend aan te pakken!

Wij ontzorgen je

Uw huwelijk zit eraan te komen. U wilt natuurlijk op een extra bijzondere manier deze dag beleven. Helemaal ontzorgd kunnen genieten van uw partner, familie, vrienden en collega’s. Er komt heel veel kijken bij een trouwdag en u wilt natuurlijk dat deze dag het begin is van een sprankelend huwelijk. Wij kunnen er voor zorgen dat deze verbintenis een geweldige en bovendien zorgeloze ervaring is door voor u dienst te doen als weddingplanner. Met onze ervaring, met meer dan 150 bruiloften, maken wij er echt een onvergetelijke dag van, beloofd.

Er komt veel kijken bij een huwelijk, wij zijn er om je te ontzorgen!

Ook in de voorbereiding nemen wij veel werk uit handen. Door onze ervaring kunnen wij op locatie een extra bijzonder stijlvol huwelijk neerzetten. Van de receptie tot het knallend feest.

Edwin en Corine

“Topper! Wat een geweldig weekend. Enorm bedankt voor de professionele organisatie en wat er allemaal achter de schermen is geregeld. Het was fantastisch. Je mag trots zijn op je bedrijf. Je hebt iets moois neergezet.”

Ineke en Tabe

“Wat hebben wij een fantastische bruiloft gehad! Een heerlijke dag en zeer relaxt. Onze gasten raken er niet over uitgepraat. Alles was lekker, mooi en goed geregeld. Super!! Het was zo bijzonder, ontzettend bedankt voor alles!”

Jacqueline en Andre

“Helemaal niets op aan te merken. Echt een welkome aanvulling op de voorbereiding van ons huwelijk.”

A&J

E&C

G&D

I&T

M&E

previous arrow
next arrow
Slider