fbpx

Verjaardagsfeest, het behalen van je examen, babyshower, of gewoon het leven willen vieren, wij zien iedere bijzondere gelegenheid als een mooie kans om met veel zorg en aandacht een perfecte mix te creëren voor een onvergetelijk extra bijzonder feest!

Wij ontzorgen je

De uitnodigingen, cocktails, muziek, bloemen en de samenstelling van het menu. Alles wordt verzorgd.Wij kunnen je verzekeren dat de gasten er zo van hebben genoten dat ze direct na het feest wachten op de uitnodiging voor het volgende feestje!

Er komt veel kijken bij een privéfeest, wij zijn er om je te ontzorgen!

Wordt u 50 jaar? Dan valt er wat te vieren Abraham/Sarah. Zijn jullie al zo lang bij elkaar dat je de tel kwijt bent? Vier het leven met de mensen die je lief hebt en vier het in stijl en klasse. U leeft maar één keer.

Rob

“WOW, wat was dit een geweldig feest. We hebben genoten, dank je wel!!!”

21-diner Karlijn

“Wat was het een fantastische dag!! Wij zijn erg blij er weer een hele mooie herinnering bij te hebben. Karlijn heeft zo genoten!! Je hebt het fantastisch voor ons geregeld en wat heb je een fijn team om je heen!!”

Liesbeth

“Het feest was prachtig en we waren heel blij met de tent want we hebben wel wat buitjes gehad. Heel erg bedankt voor de top service!”

Casino Royal Party

21-Diners

21-diner

30-jarig huwelijk

60th birthday party