fbpx
Heeft u een zakelijk succes te vieren? Wilt u uw werknemers belonen voor hun inzet? Heeft u een productpresentatie of een bijzondere meeting? Wees verrassend, onderscheidend en effectief met ME. Daar gaan uw gasten over napraten, dat kunnen we u garanderen.
Wij ontzorgen je
Allereerst proberen we te achterhalen wat de reden is achter uw evenement en wat uw doelstellingen zijn. Daarna gaan we aan de slag met het samenstellen van het programma dat past bij uw ambitie en het doel van uw evenement. Na het definiëren van de kernboodschap zorgen wij voor elk evenementonderdeel dat in lijn hiermee moet zijn. Wij leveren evenementen die betaalbaar, inspirerend, innovatief en onvergetelijk zijn. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een sociaal evenement of een sprankelende bruiloft. Wij zorgen ervoor. En we kunnen u verzekeren dat het geweldig zal zijn.

Er komt veel kijken bij een zakelijk evenement, wij zijn er om je te ontzorgen!

Zodra we exact weten wat de belangrijkste reden voor en wat de doelstelling van je event is gaan we aan de slag. We beginnen dan met het bedenken van een creatief concept dat past bij jouw ambities en budget. Nadat we de belangrijkste boodschap samen hebben geformuleerd gaan we ervoor zorgen dat ieder detail dat essentieel is om jouw event succesvol te maken tot in de puntjes is geregeld.

“Ik kan alleen maar zeggen: Het was één groot feest. Alles tot in de puntjes verzorgd en fantastische communicatie. Ik heb het als een zeer plezierige en goede samenwerking ervaren. Adequaat reageren op zaken en gelijk oplossingen bedenken. Je mag met recht trots zijn op je organisatie, op de mensen die je ingezet hebt incl. al de leveranciers.”

“Wij zijn allemaal zeer te spreken over jou en jouw collega’s. Was echt Top verzorgd! Relaties waren ook allemaal heel enthousiast. Nogmaals bedankt voor de goede verzorging afgelopen donderdag. “

“Nogmaals reuze bedankt voor de zeer geslaagde opening. We hebben ontzettend leuke reacties gehad en alles had je picobello onder controle. De goochelaar vond men super leuk, de trolley was net even anders dan anders en het eten was erg goed.Leuk om weer met je samen te hebben gewerkt!”

“Het was geweldig, goed verzorgd en Top kwaliteit eten, drinken, muziek, sfeer en aankleding ! Bedankt Maxime van Moed en partners!!”

25-jarig bestaan Dynamis

Intern festival Unilever

Intern festival Unilever

Intern festival Unilever

Leveranciersdag Texaco

Gassan Chopard Evenement

Open dag Boon

Vd Buijs Install