fbpx
Moed Events (ME.) is een Nederlandse evenementen organisator. Moed Events (ME.) heeft zeer veel ervaring in het organiseren en plannen van evenementen.

De oorsprong

De creatieve invloed die we hebben gehad heeft ervoor gezorgd dat we intussen worden gevraagd door vele diverse opdrachtgevers. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en werd in 2015 opgericht door Maxime Dasselaar. We hebben een lokale focus, maar zeker ook internationale ambities.

Onze ambities

We hebben een lokale focus, maar zeker ook internationale ambities. Onze mensen worden dagelijks aangemoedigd om beter, creatiever en vernieuwender te zijn. De meeste evenementen die we organiseren vinden plaats in Nederland, maar we zijn ook actief in Italië en we willen nog verder de wereld veroveren.

Met ons ervaren team specialiseren we ons in de ontwikkeling van corporate events, social events en wedding events. We hebben inmiddels heel wat prestigieuze en onvergetelijke evenementen mogen organiseren.

previous arrow
ROB 2 (1)
Boon's 3 (1)
Geert & Do 2 (1)
next arrow

This is ME.

This is ME. dus – klein meisje, jurkje en hakken. Zo kan je me ongeveer uit tekenen maar altijd met een paar sneakers in de auto. Stil staan ben ik namelijk niet zo goed in en toe kijken hoe iemand anders aan het werk is helemaal niet. Met alle liefde gooi ik mijn hakken uit en trek ik mijn sneakers aan. 

Spulletjes laden en lossen, op de heftruck te klimmen of een ruimte helemaal ombouwen en restylen, menukaarten, bloemen, persoonlijke items, route bordjes en alles nog een keertje na lopen zodat het helemaal perfect staat. Ik draai nergens mijn hand voor om. Pietje precies, perfectionistisch, deze ziet alles, of gewoon een zeikerd. Dit hoor ik vaak voorbijkomen en ik zie het maar als een compliment want dit is de kracht van MOED, de uitstraling en beleving moet groter dan ooit zijn met oog voor de allerkleinste details.
Alles doen om de opdrachtgever en haar gasten gelukkig te maken en te verrassen, hen net iets meer te geven dan ze hadden verwacht. Mensen laten verbazen en ze compleet te verzorgen/ ontzorgen. Daar word ik gelukkig van!

 

Maar ik ben zeker niet alleen, ME. is zonder haar team helemaal niets.

Ze zeggen vaak dat tegenpolen goed samengaan maar bij ons is het heel belangrijk dat we met zijn alle dezelfde gedachten en verwachtingen hebben, instelling en wens tot het bieden van service en gastvrijheid.

 

I love the team! Xxx ME.