fbpx
Moed Events (ME.) is een Nederlandse evenementen organisator. Moed Events (ME.) heeft zeer veel ervaring in het organiseren en plannen van evenementen.

De oorsprong

Moed Events (ME.) is een Nederlandse evenementen organisator. Moed Events (ME.) heeft zeer veel ervaring in het organiseren en plannen van evenementen. De creatieve invloed die we hebben gehad heeft ervoor gezorgd dat we intussen worden gevraagd door vele diverse opdrachtgevers. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en werd in 2015 opgericht door Maxime Dasselaar. We hebben een lokale focus, maar zeker ook internationale ambities.

Onze ambities

We hebben een lokale focus, maar zeker ook internationale ambities. Onze mensen worden dagelijks aangemoedigd om beter, creatiever en vernieuwender te zijn. De meeste evenementen die we organiseren vinden plaats in Nederland, maar we zijn ook actief in Italië en we willen nog verder de wereld veroveren.

Met ons ervaren team specialiseren we ons in de ontwikkeling van corporate events, social events en wedding events. We hebben inmiddels heel wat prestigieuze en onvergetelijke evenementen mogen organiseren.

previous arrow
next arrow
Slider

U kunt ons inschakelen voor alles wat u wenst. Van het bedenken van ideeën tot productie en logistiek. We werken alleen samen met de allerbeste partners. Deze worden zeer zorgvuldig geselecteerd. Ook u willen we zeer graag ondersteunen bij het bedenken en organiseren van het evenement van uw dromen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@moedevents.nl.